Ipari ingatlan az M5-ös mellett!

18805 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiskunfélegyházától nagyjából 5 km-re az M5-ös autópálya közelében ipari ingatlan eladó. Az eladásra kínált terület 2 részből tevődik össze, egy 12182 négyzetméter és egy 2627 négyzetméter alapterületű és az ingatlannyilvántartásban kivett üzem besorolású.
A nagyobbik területen 2 épület helyezkedik el, a következők szerint:
1.Épület:
-üzemépület, 337,8 m2 és a hozzátartozó 17,3 m2 alapterületű pince, amely jelenleg PI víz palackozó üzemnek van berendezve. 1977- ben épült, rendszeresen karbantartott, átlagos állapotban van. A nyílászárók cseréje műanyagra részben megtörtént. Közművek közül jelenleg víz és villany van, gáz visszakötésre van lehetőség.
2.Épület:
-valamikor asztalos műhelyként hasznosították, jelenleg raktározásra használják. az üzemhez hasonlóan 1977- ben téglából épült, felújításra szorul.
A kisebbik területen találjuk a fúrt kutat és a hidroglóbuszt, amely a PI víz palackozáshoz szükséges vizet is adja, valamint a környező gazdaságok is innen kapják a vizet.
Az üzemi terület jelenleg aszfaltozott bekötő útról közelíthető meg, de a terület közvetlenül az Izsáki útról is megközelíthető lesz, kivitelezése folyamatban.
A palackozó üzem berendezései nem képezik az ingatlan vételárát, opcionálisan megvásárolhatóak a tulajdonostól.
Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Járai Viktória

Járai Viktória

Hiteltanácsadó, Prémium ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.