Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (20) 427 7484
Üzenet küldése
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm!

Lendvai Dávid vagyok a szegedi Városi Ingatlaniroda csapatának tagja!

A családi vállalkozás által kis korom óta jelen vagyok a kereskedelemben. Tudom mennyire fontos a kommunikáció és az elégedett ügyfél.

Egy új ház vagy egy lakás hatalmas változás az egész család számára.
Meghallgatom az elképzeléseit és közreműködök a tökéletes ingatlan megtalálásában.
Legyen szó bérbeadásról, vásárlásról vagy bérlésről átveszem a teendőket

A VING által biztosítom az ügyvédi ügyek lebonyolítását, az energetikai tanúsítvány igénylését és a hitelügyintézést. Önnek nincs más dolga mint elmondani az elképzeléseit én pedig megvalósítom azt! Bármi kérdése legyen, mindig elérhető vagyok és válaszolok!

Keressen bizalommal, mert nem csak egy házról vagy lakásról van szó, hanem az Ön OTTHONÁRÓL!

Ingatlanok

Szilléri csücske

Szeged Felsőváros, Szilléri sugárút
Eladó panel lakás, 47 m2
22 990 000 Ft
Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Itt a honfoglalás ideje

Szeged, Hétvezér utca
Eladó tégla lakás, 88 m2
44 990 000 Ft
Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Állatbarát, számlaképes és jó elhelyezkedésű albér...

Szeged Belváros, Párizsi körút
Kiadó tégla lakás, 63 m2
100 000 Ft
Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Vár rád Algyő!

Algyő
Eladó családi ház, 90 m2
26 900 000 Ft
Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Építsen lakóingatlant Subasán!

Szeged Subasa
Eladó zárt kert
6 990 000 Ft
Lendvai Dávid

Lendvai Dávid

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Mindenkinek ajánlani tudom Dávidot. Az ő segítségével adtam el újszegedi lakásomat. Az első pillanattól kezdve, ahogy megismertem megszületett bennem a bizalom iránta. Pozitív beállítottságú, látszott rajta, hogy szereti amit csinál. Minden eseményről értesített ami a lakásértékesítéssel kapcsolatos volt. Nem számított neki, hogy munkanap vagy munkaszüneti nap volt, én is bármikor fordulhattam hozzá. Mindent pontosan és precízen intézett. Rengeteget jelentett számomra az , hogy Dávidot végig ott éreztem magam mellett és mindenben számíthattam rá. Schmidt Éva

Schmidt Éva

Tisztelt VING! A 2021-es Karácsony - Szilveszter időszakban találtam rá a Szeged, Fésű utca 11/C, "Jólfésült földszinti" névre keresztelt lakásra. Lendvai Dávid több alkalommal megmutatta az ingatlant, maximális pontossággal közvetített az eladó, az ügyvédem és köztem. Rendelkezésünkre állt telefonon és e-mailben egész nap, este, sőt még Silveszterkor is. Számomra rendkívül fontos volt, hogy szinte párhuzamosan adjam el a budapesti lakásomat és vásároljak Szegeden ingatlant. A két adás-vételi szerződés megkötése egy kétnapos idősávban zajlott le, ami Dávid pontos és megbízható közreműködése nélkül nem működhetett volna. Köszönettel tartozom Neki és bárkinek jószívvel ajánlom Lendvai Dávidot! Dr. Pálfi Ágnes

Dr. PÁLFI ÁGNES GYÖRGYI

Vettünk egy lakást Szegeden, az eladó ingatlanosa Dávid volt. Pontosan, korrektül végezte a munkáját. Mindenről tájékoztatott. ajánlom mindenkinek. Zsóka

Sánta Béláné

Dávidnak köszönhetően sikerült eladni lakásomat. Nagyon korrekt, hatékony, energikus, pontos, segítőkész szakember. A piaci körülményekről folyamatosan tájékoztatott. Profin végzi a munkáját. Ajánlom mindenkinek!

Dögei Csaba

A közelmúltban sikerült egy lakást vásárolnunk Szegeden. Dávid végig nagyon segítőkész volt, profi módon végigmenedzselte az adásvételt. Köszönjük neki a segítséget.

Dr Szabó Gabriella

Dávidnak köszönhetően azon az áron tudtuk eladni lakásunkat, amelyen szerettük volna. Nagyon korrekt, segítőkész embernek ismertem meg. Profin végzi a munkáját. Senki nem csinált a lakásról olyan jó képeket, mint ő.

Bódiné Dávid Katalin

Nehéz munka volt azon az áron eladni a lakásomat, amit én szerettem volna kapni érte, Dávidnak mégis sikerült. Időt és energiát nem sajnálva dolgozott rajta, mindenről folyamatosan tájékoztatott, így annak ellenére, hogy nem tartózkodtam Szegeden, nem maradtam le semmiről. Ajánlom őt mindenkinek, aki lelkes, fáradhatatlan és jókedvű ingatlanközvetítővel szeretne dolgozni.

Roehnelt Zsuzsanna

A közelmultban Dávid segítségével vásároltam ingatlant Szegeden.Az ingatlanok leszűrésétõl a birtokbavételig, a teljes folyamatot abszolùt profiként kezelte.Pontos, segítōkész, elvárásaimon és igényeimen felül teljesített. Nem utolsó sorban őszinte, kellemes megjelenésű, tapintatos fiatalember akivel kellemes időt tõltöttünk együtt.Jövendőbeli ingatlankezelési igényeimmel is Dávidhoz fogok fordulni.Csakis ajánlani tudom, nem fog csalódást okozni. Bubelényi Attila

Bubelényi Attila

Dávid nagyon korrekt jó humorú, segítőkész szakember! Pozitív , jó rálátása van az ingatlan piacra , tele energiával, csak ajánlani tudom, biztosan nem fognak benne csalódni a meglévő és jövendőbeli ügyfelei!!

Kocsis Nóra

Segítőkész, udvarias fiatalember. Jó kapcsolattartó, pontos és profi a szakmájában. Egy nagyon jó csapatnak a tagja. Tudom ajánlani bárkinek! Csaba

Kótai Csaba