Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (70) 263 5362
Tisztelt Érdeklődő!

Tokaji Tibor vagyok, a szegedi Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Tudom, hogy mindenkinek a saját ingatlanügye a legfontosabb, így én is szívügyemnek tekintem, hogy a hozzám fordulók a lehető legjobb döntést tudják meghozni, akár ingatlan eladásáról, akár egy családi fészek felkutatásáról van szó, vagy bérbe adná meglévő ingatlanját.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, és megtisztel a bizalmával - akár eladni vagy vásárolni kíván ingatlant -, neki az álmaira, elképzeléseire, anyagi helyzetére való tekintettel a legjobb megoldást találjam meg.

Célom az, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek az értékesítés/eladás/vásárlás során, illetve a folyamat lezárását követően is szívesen ajánljanak rokonaiknak, barátaiknak!

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Szeged-Kiskundorozsma Subasai telek eladó!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó zárt kert
7 490 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szeged-Rókusi galériázott tégla lakás eladó

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 51 m2
26 800 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szatymazi, zártkerti családi ház eladó!

Szatymaz, Jánosszállási kertsor
Eladó tanya, 47 m2
22 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Sándorfalván lakható, zártkerti nyaraló eladó!

Sándorfalva
Eladó zárt kert, 52 m2
20 500 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szeged Rókusi tégla lakás bérleti joga eladó!

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 51 m2
10 500 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ipari, kereskedelmi célra alkalmas terület + magán...

Szeged Béketelep
Eladó telek
47 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ipari, kereskedelmi célra alkalmas terület eladó!

Szeged Béketelep
Eladó mezőgazdasági
47 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Zártkert a Sándorfalvi Nádas-tó közelében

Sándorfalva
Eladó zárt kert, 42 m2
15 490 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Tokaji Tibor szakmájának egy olyan képviselője aki viszza tudja állítani az ingatlanközvetítők jó hírét. Mindig pontosan érkezett ,segítet mindenben és mindenre kitrjedt a figyelme. Az első mozzanattól az utolsó utánáig jelen van és segít ha kell. Gyors pontos precíz. Csak ajánlani tudom.

Bokor Ádám

Korábban nem preferáltam ingatlan értékesítő segítségét , de be kell vallanom , hogy igen hasznos volt a tevékenysége. Több érdeklődő is érkezett(nem kíváncsiskodók és kirándulók) az Ő munkája által és végtére is meg lett az eredménye. Precízen, rugalmasan kezelte az ügymenetet ,segítőkészen állt mindennemű probléma megoldásához. Tudomásom szerint nem régen kezdte szakmája gyakorlását ,de megbízható, pontos és nem utolsó sorban BECSÜLETES hozzáállást tapasztaltam a részéről. Merem ajánlani a kétkedőknek is.

Bozsó Péter

Tokai Tibort a Ving iroda ingatlanközvetítő munkatársát bátran ajánlom minden ingatlan vagy lakás hirdetőnek. Lelkiismeretes és precíz munkájának köszönhetően 2 hónap alatt eladta a lakóingatlanom. Az eladás lebonyolítása gyors, pontos és gördülékeny volt. Az ingatlan közvetítést nem rég kezdte, de profi színvonalon vezényelte le az adásvételt. A további munkáihoz sok sikert kívánok. Tari Ella

Tari Ella

Ha valaki kiváló,pontos,gyors és szakszerű ingatlan közvetítést óhajt ,forduljon bizalommal a VING ingatlan közvetítő iroda tanácsadójához ,Tokaji Tibor úrhoz,aki minden követelménynek megfelel. Én személyesen megelégedett voltam vele.

Dochnal Róbert